KalendarzRolników.pl

KRAJOWY OŚRODEK WSPARCIA ROLNICTWA
23 marca 2018

Oświadczenie Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa

Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa ze zdziwieniem przyjął  informację podaną w dniu dzisiejszym (23.03.2018 r.)...

Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa ze zdziwieniem przyjął  informację podaną w dniu dzisiejszym (23.03.2018 r.) przez stację radiową Radia RMF FM, że zamierza odwołać z funkcji Prezesa Zarządu Stadniny Koni w Michałowie Macieja Grzechnika. A powodem tej decyzji ma być brak zgody obecnego Prezesa na przewodniczenie komitetowi organizacyjnemu aukcji Pride of Poland, która będzie zorganizowana w sierpniu br. w Janowie Podlaskim.

Oświadczamy, że Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa nie zamierza odwoływać Macieja Grzechnika ze stanowiska Prezesa Zarządu SK Michałów oraz że podobnie jak w poprzednich latach organizatorem aukcji sierpniowej są stadniny SK Janów Podlaski, SK Michałów oraz SK Białka.

Współpraca z KOWR układa się dobrze, nie zamierzam więc rezygnować z funkcji Prezesa SK Michałów – potwierdza Maciej Grzechnik.

Wszelkie informacje dotyczące aukcji oraz Czempionatu Narodowego będą zamieszczane na stronach internetowych stadnin.

kontakt1.jpg
Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa
ul. Karolkowa 30
Zainteresował Cię ten artykuł? Masz pytanie do autora? Napisz do nas tutaj